Hvem står bag/kontakt

Tag pulsen på Europa er et journalistisk formidlingsprojekt med en erfaren ankermand bag.

Mit navn er Lasse Soll Sunde, jeg er journalist, og har haft arbejdsbase i Berlin siden 2011. Ud over at berette fra Tyskland har jeg også ofte dækket Grækenland og de store EU-kriser set fra de steder, hvor konflikterne har været tydeligt for de enkelte.

Jeg har også arbejdet for både DR Nyheder, Orientering på P1, DR2, Information, Kristeligt Dagblad, Weekendavisen og andre. Ud over at skrive brænder jeg for at lave radio. Og formidle gennem det talte ord.

Jeg har også arbejdet målrettet med at formidle direkte til gymnasier. Både gennem foredrag og byvandringer i Berlin.
I 2017 rejste jeg rundt til over 20 danske gymnasier med et foredrag om det tyske valg.

Foredrag på Mariagerfjord Gymnasium for elever fra 2.hf, 2.stx og 3.stx med tysk og samfundsfag på skemaet.

I 2014 skrev i-bogen til faget historie: Berlinmuren – historien, skæbnerne og den tyske genforening. Og til tysk: Die Berliner Mauer – historien, skæbnerne og den tyske genforening. 

Som korrespondent har jeg især arbejdet med at dække eurokrisen og flygtningeudfordringen:

Det har motiveret mig til at undersøge hvor EU-fællesskabet står idag? Hvordan fungerer EU? Hvorfor er der så store modsætninger, hvor er udfordringerne, og hvordan ser så forskelligt på EU afhængig af, hvilket landet man bor i?

Mit mål er at gøre en forskel i den politiske dannelse hos gymnasieeleverne frem mod Europaparlamentsvalget 2019.

Derfor består projektet af mange europæiske stemmer, der deler deres synspunkter, erfaringer og holdninger.

Projekt »Tag pulsen på Europa« er støttet med midler fra:

  

Kontaktinfo: 

Lasse Soll Sunde

lassesollsunde (at) gmail.com

Telefon: 28403545

www.lassesollsunde.dk